Depeche mode samling, hvad er hvad?

Denne side er lavet mest som personlig tovholder for min stadig voksende samling af Depeche Mode cd’er. Den indeholder flere dele til at genkende en specifik udgivelse med hensyn til stregkoder, matrix numre, logoer, katalognumre og andre særlige  kendetegn.

For andre Depeche mode samlere vil det mest interessante være matrix koderne da det er her informationerne om hvornår en givet udgivelse er nyere eller af ældre dato.

Alle udgivelser vil blive behandlet efter det samme princip som enhver Depeche mode samler vil have fokus på, forskel i udgivelserne. Der er mange ting at holde styr på men med denne side vil det bliver nemmere at sammenligne en version med en anden.

Her på siden vil du kunne læse dig frem til mange spændende ting du ikke viste om din egen Depeche Mode samling.

3 reaktioner til “Depeche mode samling, hvad er hvad?”

  1. [...] du også og prøver på at huske om det nu er den rigtige trykning eller ej i din Depeche Mode samling? Find de info du mangler omkring diverse stregkoder, matrix koder og om der skal være klister [...]

  2. Infants siger:

    I like the theme on this site. Is it downloadable anywhere?

  3. admin siger:

    Hello there,
    it is indeed a free theme called “Neonglow 1.2″ made by Lunamedia and you can find it on The Free WordPress theme page.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>